Pakko jakaa tämä minut positiivisesti yllättänyt kokeilu!
Kanaa melkein Tikka Masala
300 g kanan paistisuikaleita (Itse käytin Kariniemen marinoituja)
n. 200 g tomaattisäilykkeitä (itse käytin tomaattisose purkin jämät)
3 valkosipulin kynttä
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 tl juoksevaa hunajaa
1 kpl mozzarella pallo
ripaus chilijauhetta
suolaa, pippuria
Paista kanat öljyssä tai rasvassa paistinpannulla. Kaada kasariin tomaattisose, murskatut ja hienonnetut valkosipulit, raastettu inkivääri sekä mausteet ja keitä kokoon hetki (1-2 min). Lisää kasariin mozzarellapallo palasina (sulaa nopeammin) ja sekoita kunnes seos on tasaista. Kaada kastike ruskistettujen kanapalojen päälle ja tarjoa esim. vihreiden papujen (tai vaikka riisin) kanssa.
Jos inkivääriä tuli raastettua liikaa tai et halua käyttää niitä todella säikeisiä paloja, jotka jäävät raastimen väärälle puolelle, voit tehdä terveellistä juotavaa itsellesi!
Inkivääri-sitruuna juoma
Inkivääriä raastettuna
Hunajaa 1-3 tl
Sitruunamehua loraus
Kuumaa vettä
Laita kupin pohjalle inkivääri. Kaada päälle kuumaa vettä. Makeuta hunajalla maun mukaan ja lisää sitruunamehua loraus.
Annos vastustuskykyä, ole hyvä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti